Mijn foto

Vorming - Training

Boek KM

  • Kennismanagement, de vierde golf.

« VAN vertellen TOT tellen | Hoofdmenu | Nieuw na 1 jaar blog: categorieën. »

Reacties

Annemiek

Af en toe ontdek je een blog dat echt gaaf is! Zo'n pareltje vind ik dit weblog. Alleen werkt je demo U3 link niet bij mij. Heb je nog een andere suggestie?

Steven Warmoes

Bedankt Annemiek voor de aanmoedigende woorden.

Ik heb de demo getest met Internet Explorer en met Firefox, en het werkt in beide gevallen. De demo vereist een Flash player. Misschien hebt u er geen geïnstalleerd of niet de laatste versie? KIjk daarvoor op http://www.adobe.com/products/flashplayer/

Steven

Marnix Catteeuw

Steven, ik moet eerlijk toegeven ik was je eigenlijk aan het plagen toen ik je vroeg of een memory stickje niet genoeg is. Heb mijn U3 tot nu toe enkel gebruikt voor data opslag, maar naar aanleiding van deze blog heb ik OpenOffice (en Soduko) geinstalleerd. Nu nog zien wat ik er mee kan doen.

Ronald Lourens

Hoi Steven,

Ik lees graag je blog mede als input voor mijn werkzaamheden als kennismanager.

Tot nog toe heb ik nog niet vaak gereageerd maar vandaag schreef je over de USB stick. Als je nog wat extra beveiliging op je USB stick wenst kijk dan eens op de volgende site: http://www.truecrypt.org .

Misschien kun je nog eens wat van je ervaringen delen op het gebied van kennismanagement vormen gekeken vanuit een niet technische hoek. Ik heb met collega's te maken die plat gezegd niets op hebben met pc's. Toch wil je graag dat ze hun kennis delen. Hoe pak jij dat aan?

Jan Croymans

Heel interessant. Weer een stap vooruit in de mobiliteit en flexibiliteit. Maar ik wil toch voorzichtig blijven.

Hoe reageren de firewalls hierop?
Werkt Open Office in de Microsoft omgevingzonder horten en storen samen?

Cappelle

Dit lijkt me een goede tool. Doch een klavier,muis of hoofd pc blijken nog altijd nuttig wil je dat ding aan de gang krijgen. Voor mij is dit een goede mobiele valies waar zeker veel inkan.

Steven Warmoes

Reactie op de vragen van Jan Croymans.

Openoffice hoeft niet rechtstreeks met MS Office te werken. Openoffice is immers gewoon een ander programma dat ook in staat is om .doc , .ppt e.d. bestanden te lezen en te schrijven. Openoffice bestaat al heel lang, en respecteert bij mijn weten de office formaten van Microsoft.

Wat de vraag over firewalls betreft. Ik heb daar nog geen last van gehad. Ik ben geen security specialist, maar m.i. is dat omdat je de memorystick rechtstreeks in de PC steekt. Het is m.a.w. niet zoals een toegang tot Internet. Ik ken wel organisaties, zoals bij Bernard Vandecavey, waar men de PC's zo instelt dat de PC's geen toegang hebben tot memorysticks. Dat is om mogelijke virussen en zo tegen te houden.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.